Senior Audicien

Job description

Onze 25 experience stores en shop-in-shops hebben allemaal een eigen unieke uitstraling en een vast team met high-end specialisten. Samen hebben wij één duidelijk doel voor ogen: de best mogelijke klantervaring realiseren. Wij willen niet de grootste audicien van Nederland zijn maar wel de meest inspirerende waar iedere klant zich bijzonder voelt. Om ons retailteam te versterken zoeken wij een parttime of fulltime audicien.

Ook bij de beste audiciens van Nederland horen?

Jouw nieuwe werkplek is onze succesvolle vestiging in Amstelveen. Jij komt terecht in een energiek team met 6 directe collega's die stuk voor stuk klantbeleving én premium service belangrijk vinden. Samen werken jullie met de meest innovatieve producten en diensten in onze business, van volledig ingerichte Experience Rooms tot het allerkleinste en allernieuwste hoortoestel ter wereld. Jij neemt écht de tijd voor jouw klanten en werkt nauw samen met een junior audicien en een commercieel medewerker. Natuurlijk maak jij direct bij aanvang een mooie stap qua salaris maar jij vindt het vooral ook leuk om te blijven leren en investeert in jezelf door trainingen te volgen via externe bureaus en via onze eigen academy.

Job requirements

+ Jij hebt relevante werkervaring als audicien.

+ Jij wil werken met de allerbeste specialisten uit jouw sector.
+ Jij bent ambitieus en staat open voor doorgroei richting coach of manager.

Wat bieden wij?
+ Een mooie stap qua salaris.
+ Concurrerende voorwaarden.
+ Uitstekend pensioen.
+ Veel vrijheid en flexibiliteit in werktijden.
+ Parttime mogelijkheden.
+ Ruime opleidingsbudgetten.
+ Afwisseling en doorgroeimogelijkheden.

+ Een actieve feestcommissie, en meer!

Wil jij ook het beste uit jezelf halen? 

Wij ontmoeten graag audiciens die klantbeleving net zo belangrijk vinden als wij. Lijkt het jou leuk om onze experience winkels van binnen te zien óf kennis te maken met een van onze oprichters? Reageer direct via de onderstaande button. Even bellen of whatsappen met onze HR afdeling kan ook via 06-34897120.