Online Audicien

Job description


Op afstand toch premium zorg verlenen, een persoonlijke 1-op-1 winkelervaring en een veilige omgeving voor onze specialisten. Juist nu staat dit bij Oorwerk voorop. Onze 31 experience stores en shop-in-shops hebben allemaal een eigen unieke uitstraling en een vast team met high-end specialisten. Samen hebben wij één duidelijk doel voor ogen: de best mogelijke klantervaring realiseren. Wij willen niet de grootste audicien van Nederland zijn, wel de beste. Voor een nieuwe en innovatieve remote service zoeken wij een ervaren audicien die aan de slag gaat vanuit ons hoofdkantoor in Den Haag.

Ook bij de beste audiciens van Nederland horen?

Jij komt terecht in een energiek team met zo’n 60 ervaren specialisten. Stuk voor stuk vinden wij een unieke klantbeleving en premium service belangrijk. Als ervaren specialist ga jij aan de slag met de uitrol van een nieuw concept. Je krijgt écht de tijd voor klanten, wordt ondersteund door ervaren audiciens en marketeers en je werkt nauw samen met internationale collega’s om onze premium service te blijven innoveren. Natuurlijk maak jij direct bij aanvang een mooie stap qua salaris maar je investeert ook graag in jezelf via trainingen en onze interne (virtuele) academy.

Job requirements

Jij hoort bij ons als ...
+ jij ervaring hebt als gecertificeerd audicien.
+ jij een unieke klantbeleving en premium service net zo belangrijk vindt als wij.
+ jij interesse hebt in de nieuwste technieken en remote services.
+ jij wil samenwerken met innovatieve specialisten uit ons vak.
 
Dit hoort er ook bij!
+ Een mooie stap qua salaris.
+ Concurrerende voorwaarden.
+ Uitstekend pensioen.
+ Veel vrijheid en flexibiliteit in werktijden.
+ Parttime mogelijkheden.
+ Afwisseling en doorgroeimogelijkheden.
+ Een actieve feestcommissie, en meer!


Nog meer horen :)

Wij komen graag in contact met ervaren audiciens. Wil jij meer weten over onze innovatieve manier van werken? Reageer direct via de onderstaande button. Even bellen of whatsappen met Susanne de Jong kan ook via 06-53478895. Mailen kan ook op hr@oorwerk.nl. Wij horen graag van je!