Medewerker Finance & Control

Job description

De technische hooroplossingen die wij bij WSA ontwikkelen hebben al impact gemaakt op miljoenen mensen. Maar daar begint onze missie pas. Wij zijn niet alleen een team met bekroonde uitvinders en slimme koppen, we hebben ook een succesvolle retail formule in Europa. Met zo'n 55 experience stores positioneren wij ons in het topsegment van de markt. We willen niet de grootste zijn, wel de beste. Om ons internationale team te versterken zoeken wij een Medewerker Finance & Control.

Een finance job met impact

Bij ons groei je in een rap tempo door in finance & control. Je bent verantwoordelijk voor de financiële processen van ons snelgroeiende bedrijf in Nederland en Oostenrijk. Jij pakt de lead in onze internationale debiteuren- en crediteurenadministratie, coördineert de inkoop- en verkoopfacturatie en je werkt mee aan de maandafsluitingen. Maar je doet meer. Want met jouw inzichten zie je ook hoe de financiële administratie zélf slimmer kan. Zodat jij je werk nog efficiënter kunt doen. Natuurlijk leren wij jou de fijne kneepjes van onze business, zorgen we voor goede begeleiding, trainingen, lunches en al het andere dat je nodig hebt om succesvol te zijn.

Job requirements

Dit heb je nodig om succesvol te zijn.

+ Minimaal 3 jaar ervaring in finance.

+ Ambitie om zowel persoonlijk als vakinhoudelijk groeien.

+ Goede communicatievaardigheden in Nederlands (en bij voorkeur Duits).

Dit krijg je van ons.

+ Goed salaris met groeipad en bonusregeling.
+ Uitstekend pensioen en lekkere voorwaarden.

+ Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
+ Doorgroeimogelijkheden, ook internationaal.

+ Een actieve feestcommissie, leuke collega's en meer!

Klaar om ons finance team te ontmoeten?

Stuur jouw cv of LinkedIn-profiel naar hr@oorwerk.nl. Eerst even bellen of whatsappen met Sanne van onze HR afdeling kan ook via 06-18873918.