Financial Controller

Job description

De technische hooroplossingen die wij bij WSA ontwikkelen, hebben al impact gemaakt op miljoenen mensen. Maar daar begint onze missie pas. Wij zijn niet alleen een team met bekroonde uitvinders en slimme koppen, we hebben ook een succesvolle retailformule in Europa. Met zo'n 75 experience stores positioneren wij ons in het topsegment van de hear-tech markt. We willen niet de grootste zijn, wel de beste. Met de meest inspirerende omgeving voor klanten en medewerkers.


Wat ga jij doen als Financial Controller?

Onze organisatie groeit hard en is verander-gedreven. Vanuit onze retail hub in Den Haag worden kantoren door heel Europa aangestuurd. Aan jou om de financiële samenwerking tussen ons finance team hier en onze specialisten in Oostenrijk goed in te regelen. Naast het implementeren van een nieuw ERP systeem ben je primair verantwoordelijk voor het runnen van de administratie voor 18 vestingen in Oostenrijk. Als het straks weer kan, bezoek je regelmatig ons hoofdkantoor in Wenen om daar specialisten en accountants te begeleiden. En vanuit jouw Haagse werkplek stuur je ook junior en medior finance professionals aan. Je rapport aan Jeffrey onze Head of Finance & Control maar werkt ook samen met onze CFO Patrick Vukovich en CEO Martijn Straatman.

Job requirements

Om deze stap te maken heb jij:
+ Een afgeronde HBO opleiding in een financiële richting.
+ Meerdere jaren werkervaring met bij voorkeur een internationale omgeving.
+ Een flinke ambitie en de capaciteit om mee te groeien met de finance-organisatie.
+ Ervaring in een internationale omgeving.
+ Naast Nederlands spreek en schrijf je ook Duits.

Dit hoort er natuurlijk bij!
+ Een competitief salaris met flexibele arbeidsvoorwaarden.
+ Een contract voor 12 maanden en daarna vast.
+ Doorgroeimogelijkheden, zowel nationaal als internationaal.
+ Een goede werksfeer met bedrijfsuitjes, workshops en trips naar het buitenland.


Meer horen?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Susanne via hr@oorwerk.nl. Bellen of whatsappen kan ook via 06-53478895.