Ervaren Audicien

Job description

Op afstand toch premium zorg verlenen, een persoonlijke 1-op-1 winkelervaring en een veilige omgeving voor onze specialisten. Juist nu staat dit bij Oorwerk voorop. Onze 30+ experience stores en shop-in-shops hebben allemaal een eigen unieke uitstraling en een vast team met high-end specialisten. Samen hebben wij één duidelijk doel voor ogen: de best mogelijke klantervaring realiseren. Wij willen niet de grootste audicien van Nederland zijn, wel de beste. Wij zoeken nog ervaren Audiciens om onze teams te versterken op de volgende locaties:

  • Nieuw-Vennep
  • Aalsmeer
  • Rijswijk

Meer dan alleen doen waar je goed in bent.
Jij komt terecht in een energiek team met zo’n 60 ervaren specialisten. Stuk voor stuk vinden wij een unieke klantbeleving en premium service belangrijk. Daarom ga je als audicien bij Oorwerk aan de slag met de meest innovatieve diensten en producten in onze business; van fully remote fittings, VIP experience rooms tot after-care op afstand en de allernieuwste hoortoestellen ter wereld. Je krijgt écht de tijd voor klanten, wordt maximaal ondersteund door marketeers en je werkt nauw samen met collega's om onze in-store experience te blijven innoveren. Wat ons echt anders maakt dan de rest? We geven klanten al bij het eerste bezoek een hoorbeleving. Hoe we dat doen, laten we je graag zien :)

Job requirements

Dit heb je nodig.
+ ervaring als gecertificeerd audicien.
+ jij vindt tijd voor de klant, een exclusieve klantervaring en premium service echt belangrijk.
+ jij wil samenwerken met de meest innovatieve specialisten uit ons vak.

Dit bieden wij.
+ Mooi salaris.
+ Concurrerende voorwaarden.
+ Uitstekend pensioen.
+ Veel vrijheid en flexibiliteit in werktijden.
+ Parttime mogelijkheden.
+ Ruime opleidingsbudgetten.
+ Afwisseling en doorgroeimogelijkheden.
+ Een actieve feestcommissie, en meer!


Meer horen?

Wil je een van onze experience winkels van binnen zien óf discreet kennismaken met onze teams? Reageer met of zonder cv naar hr@oorwerk.nl. Even bellen of whatsappen kan ook via 06-18873918.