Ervaren Audicien

Functieomschrijving

Op afstand toch premium zorg verlenen, een persoonlijke 1-op-1 winkelervaring en een veilige omgeving voor onze specialisten. Juist nu staat dit bij Oorwerk voorop. Onze 25 experience stores en shop-in-shops hebben allemaal een eigen unieke uitstraling en een vast team met high-end specialisten. Samen hebben wij één duidelijk doel voor ogen: de best mogelijke klantervaring realiseren. Wij willen niet de grootste audicien van Nederland zijn, wel de beste. Om ons team in Zuid-Holland te versterken zoeken wij een ervaren Audicien.

Meer dan alleen doen waar je goed in bent.

Jij komt terecht in een energiek team met zo’n 60 ervaren specialisten. Stuk voor stuk vinden wij een unieke klantbeleving en premium service belangrijk. Daarom ga je als audicien bij Oorwerk aan de slag met de meest innovatieve diensten en producten in onze business; van fully remote fittings, VIP experience rooms tot after-care op afstand en de allernieuwste hoortoestellen ter wereld. Je krijgt écht de tijd voor klanten, wordt maximaal ondersteund door marketeers en je werkt nauw samen met collega's om onze winkelervaring te blijven innoveren. Natuurlijk maak jij direct bij aanvang een mooie stap qua salaris maar je investeert ook graag in jezelf via trainingen en onze interne (virtuele) academy.

Functievereisten

Jij hoort bij ons als ...
+ jij ervaring hebt als gecertificeerd audicien.
+ jij een unieke klantbeleving en premium service ook echt belangrijk vindt.
+ jij wil samenwerken met innovatieve specialisten uit ons vak.

Dit hoort er ook bij!
+ Een mooie stap qua salaris.
+ Concurrerende voorwaarden.
+ Uitstekend pensioen.
+ Veel vrijheid en flexibiliteit in werktijden.
+ Parttime mogelijkheden.
+ Ruime opleidingsbudgetten.
+ Afwisseling en doorgroeimogelijkheden.
+ Een actieve feestcommissie, en meer!


Nog meer horen? :)

Wij ontmoeten graag audiciens die klantbeleving net zo belangrijk vinden als wij. Lijkt het jou leuk om onze experience winkels van binnen te zien óf kennis te maken met een van onze oprichters? Reageer met of zonder cv naar hr@oorwerk.nl. Even bellen of whatsappen kan ook via 06-18873918.