Customer Service Specialist

Job description

De hooroplossingen die wij bij Oorwerk hebben ontwikkeld, hebben al impact gemaakt op miljoenen mensen. Maar daar begint onze missie pas. Wij zijn niet alleen een team met bekroonde uitvinders en slimme koppen, we hebben ook een succesvolle retailformule in Europa. Met 30+ experience stores positioneren wij ons in het topsegment van de markt. We willen niet de grootste zijn, wel de beste. Met de meest inspirerende omgeving voor klanten en medewerkers. Om ons team te versterken zoeken wij een Customer Service Specialist.

Een commerciële job met impact.
Je slaat de brug tussen consumenten en onze high-end producten en diensten. Jij hebt dagelijks contact met bestaande en nieuwe klanten en zorgt ervoor dat gesprekspartners van de meest persoonlijke service worden voorzien. Elk contact dat je hebt - persoonlijk, online, per telefoon, chat of e-mail - is een kans om hun ervaring te verbeteren. Naast het opvolgen van leads coördineer je afspraken en klantbezoeken in onze experience stores in Nederland en draag jij informatie over aan onze audiciens!

Job requirements

Wat neem je mee?
+ Je hebt ervaring in klantcontact en/of met technische ondersteuning.
+ Je voelt je goed in een innovatieve omgeving en gaat tot het uiterste voor jouw klant.
+ Je spreekt Nederlands en net zo goed Engels :)

+ Je bent minimaal 30 uur per week inzetbaar.


Wat bieden wij?

+ Een startsalaris tussen € 2.200 en € 2.500 per maand op basis van ervaring.
+ Een lekkere bonusregeling, mooie voorwaarden en een laptop.

+ Een fijne werkplek op ons hoofdkantoor op de BINK36 in Den Haag!

+ Veel zelfstandigheid en flexibiliteit om je functie te kunnen uitvoeren met doorgroeimogelijkheden.


Meer weten?

Lijkt het jou leuk om ons verhaal te horen? Reageer direct via de onderstaande button. Even bellen of whatsappen met Sanne van onze HR afdeling kan ook via 06-18873918.