Commerciële starter [Leerling Audicien]

Job description

De hooroplossingen die wij bij WS Audiology ontwikkelen, hebben al impact gemaakt op miljoenen mensen. Maar daar begint onze missie pas. Wij zijn niet alleen een team met bekroonde uitvinders en slimme koppen, we hebben ook een succesvolle retailformule in Europa. Met zo'n 30+ experience stores positioneren wij ons in het topsegment van de markt. We willen niet de grootste zijn, wel de beste. Met de meest inspirerende omgeving voor klanten en medewerkers. Om onze salesteams te versterken zoeken wij commerciële young professionals.

Een betekenisvolle baan die goed betaalt.
Jij zorgt straks voor impact. Wij voor een waardevolle carrière. Als onderdeel van een team dat zich bezighoudt met het creëren van de allerbeste klantervaring, laat je mensen kennismaken met slimme software waarmee zij hun leven positief kunnen veranderen. Hou jij van gadgets en nieuwe technologieën? Wij ook! Volgens de nieuwste ontwikkelingen zit digitale technologie straks bij ons allemaal in het oor. De nieuwste generatie hoortechniek is onzichtbaar in het oor, vertaalt realtime 27 talen, registreert je fitheid én belt de dokter als je gevallen bent. Maar bovenal maakt techniek het mogelijk om geluid weer onderdeel te maken van ieders leven.

Hoe ziet jouw onboarding eruit?
Na jouw eerste jaar ga je 1 dag per week deelnemen aan trainingsprogramma's. We leren je alles over digitale en in-store journey's, over customer experiences, de meest geavanceerde hoortechnieken en ook over de werking van het gehoor. De rest van de week ga jij de theorie toepassen in een van onze experience stores. Samen met een team van ervaren specialisten ga je aan de slag met de meest geavanceerde producten en diensten in onze business.

Job requirements

Dit zoeken wij.
+ Jij hebt een HAVO/VWO, MBO 4 of HBO diploma.
+ Jij bent sound-savvy :) en hebt interesse in software.
+ Jij bent commercieel, resultaatgericht en representatief.

Dit krijg je van ons.

+ Een carrière die bijdraagt aan een groter doel.
+ Lekker startsalaris met goede voorwaarden.
+ Volledig verzorgde opleidingen en ontwikkelprogramma's.
+ Doorgroeimogelijkheden, zowel nationaal als internationaal.
+ Leuke collega's, goede begeleiding en een actieve feestcommissie.

Klaar voor een job met purpose?

Wij ontmoeten graag young professionals die goede voorwaarden net zo belangrijk vinden als een waardevolle job. Lijkt het jou leuk om ons verhaal te horen en kennis te maken met een van onze founders? Reageer direct via de onderstaande button. Even bellen of whatsappen met Sanne van onze HR afdeling kan ook via 06-18873918.